Sedm dní smůly: Pondělí - Amoresová, Eva (Euromedia Group, 2023)
Humorné deníkové zápisky kluka Justina Chaseho doprovázejí komiksové ilustrace. Je pondělí a Justin nastupuje do nové školy. Jakoby nestačilo, že máma se právě vdala a odjela na líbánky, táta řídí fekální vůz a kocoura mu unesli mimozemšťané.