Třída špiónů: Záhada strašidelného hradu - Martišková, Petra (Grada Publishing, 2023)
Nad Lhotou se hrozivě tyčí opuštěný hrad, který je opředený strašidelnou legendou. Ozývají se z něho děsivé zvuky a v oknech se mihotají světla. Opravdu tam straší? A podaří se Klárce, Jankovi a druhákům přijít téhle záhadě na kloub?