Pozorujeme a pomáháme v přírodě: Týden po týdnu po celý rok - Drijverová, Martina (Edika, 2022)
Kamarádi Ondřej a Hanka celý rok týden po týdnu chodili do přírody a vše si zaznamenávali do svého deníku. Inspirace pro děti, které chtějí pomáhat přírodě.