Pohádky pro zlobivé bagry - Stančík, Petr (Pikola, 2022)
Pohádka o nenasytném bagrovi nebo o tom jak Jeřáb, Míchačka a Lejzroň pomáhali bagřevici získat nevěstu, o špindírovi jménem Karborund, co si nečistil zuby na lopatě, a díky tomu získal krásnou chalífovu dceru a také jak to dopadlo s bagrem, co dělal bugr a brajgl.