Hraničářův učeň - Flanagan, John (Egmont, 2023)
V kopcích a údolích Celtiky řádí zlovlci. Jsou to obrovští netvoři, o nichž se myslelo, že patří do mýtů a legend, mnohem větší než obyčejní vlci. A tak se Maddie a Will vydávají do sousední země s cílem odhalit, kdo nebo co za těmito nebezpečnými šelmami stojí.