Dokonalá pohádka - Benavent, Elísabet (Red, 2023)
Margot, dědička hotelového impéria, právě utekla od oltáře. Žena, která má vše, si najednou uvědomila, že její pohádkový princ není tím, s kým by chtěla strávit zbytek života. A za nejvhodnější řešení považuje úprk do nočního klubu se svými sestrami. Ale co když právě tento večer její život promění v dokonalou pohádku?