Otočení klíčem - Ware, Ruth (Mystery Press, 2023)
Když Rowan Caineová během brouzdání po internetu narazí na inzerát, v němž bohatí manželé Elincourtovi nabízejí štědře placené místo chůvy pro jejich čtyři děti, nedokáže odolat. Možná měla tušit, že je ta nabídka až příliš lákavá, jenže jakmile dorazí na luxusní sídlo Heatherbrae, je okamžitě ztracená. V okouzlení domem plným nejmodernějších technologií, krásou skotské Vysočiny i perfektní rodinou si ani nevšimne, že se stala součástí děsivé noční můry, která skončí až smrtí osmileté Maddie a Rowaniným zatčením. Rowan ví, že udělala spoustu chyb. Lhala, když žádala o místo, a ani její chování vůči dětem nebylo vždy ideální. Rozhodně není nevinná. Ale vraždu nespáchala. Nebo se o tom alespoň během výčtu děsivých událostí snaží přesvědčit policii i svého obhájce. Jestliže však svou malou svěřenkyni nezabila ona, kdo to tedy byl?