Vražedný rej - Gruber, Andreas, 1968- (Kalibr, 2023)
Poté, co řada kolegů spáchala sebevraždu brutálním způsobem, začne být Sabine Nemez - inspektorka a školitelka BKA - podezřelá. Mnohé ukazuje na desítky let staré spiknutí a oběť hnanou pomstou. Sabine požádá o pomoc svého bývalého kolegu, suspendovaného profilera Maartena S. Sneijdera. Ten odmítá spolupracovat s varováním kolegů, aby se případem přestal zabýval. Pak Sabine beze stopy zmizí a Sneijder sám zasáhne. Do cesty se staví nejen nenávistnému vrahovi, ale i jeho bývalým přátelům a kolegům, kteří by udělali cokoliv, aby hříchy ze své minulosti jednou provždy smazali...