Vzpomínky - Freeman, Brian (Kalibr, 2023)
Hallie Eversová toho čtvrtého července stihla poměrně dost: vyhazov z práce, kopačky od přítele - a taky vlastní smrt, která ji zastihla na střešní party v Las Vegas. A pak se o pár hodin později probudí v nemocnici s pocitem, že je něco jinak. Hlavu má podivně přeplněnou vzpomínkami - na místa, kde nikdy nebyla, na osoby, které nikdy neviděla. A taky na události, které začínají být čím dál konkrétnější a děsivější: v jedné z nich totiž vidí něčí vraždu. Někdo si zjevně zahrál s její pamětí. A někdo jiný brzy začne usilovat o to, aby tyhle nebezpečné vzpomínky zmizely... jednou provždy.