Bílý dům na Rýnu - Winter, Helene, 1967- (Ikar, 2023)
Rodinná sága, která propojuje na pozadí luxusního hotelu Dreesen, v němž se odehrály velké historické okamžiky, fiktivní osudy se skutečnými událostmi a tvoří tak příběh o zradě a lásce, moci a štěstí. 1918: Emil Dreesen se vrací z hrůz první světové války a touží po klidu a kultivovaném životě svého dětství v noblesním hotelu, působišti své rodiny. Avšak doba je rozjitřená: Emila a jeho otce od sebe politicky dělí světy a hotel stojí před bankrotem. Aby Emil hotel zachránil, musí nejen hledat cestu ke smíření s otcem, ale potřebuje i odvahu k překonání sociálních přehrad, nové myšlenky, které posunou podnik moderním směrem, inspiraci a také pomoc a lásku dvou žen, které hodlají změnit svět... Nakladatelská anotace. Kráceno