Věž - Warren, Skye (Red, 2023)
Pokračování erotického románu o vztazích lapených ve hře připomínající šachovou partii. V té slonovinové věži, kterou pro ni Gabriel Miller vystavěl, je v bezpečí. Alespoň on to tvrdí. Nic jí tu neschází. Hlídá ji ta nejlepší ochranka, jaká se dá za peníze koupit. Tam venku číhají na každém kroku nepřátelé, připravení zaútočit. Celá nepřátelská armáda, před kterou ji chrání tlusté zdi. Jenomže jakýsi zvířecí instinkt ji varuje, že nebezpečí číhá ještě mnohem blíž. Možná přímo uvnitř těch zdí. Už je tady. Na dosah. Slyší ho ve snech, jenomže jsou to skutečně sny? Nakladatelská anotace. Kráceno