Druhý neznámý - Griffin, M. A. (Martin A.) (Euromedia Group, 2023)
Dramatický thriller, který se odehrává v zapadaném horském hotelu, těžko přístupném vzhledem k silné a prudké sněhové vánici. Mladou recepční Remie Yorkovou čeká úplně poslední směna v odlehlém skotském horském hotelu. Poté co vypukne sněhová bouře a přeruší veškeré spojení s okolním světem, objeví se zraněný muž. Tvrdí, že je policista Don Gaines a stal se účastníkem nehody. Kromě něj prý přežil pouze vězeň, kterého jeho tým převážel. Krátce nato se však objeví další muž: i on je zraněný, a i on tvrdí, že je Don Gaines. Je jasné, že jeden z nich lže, a Remie musí zjistit, kdo je kdo, než bude pozdě. Protože jestli ji nezabije zima, zabije ji jeden z nich... Nakladatelská anotace