Tajemství italské vily - Montague, Caroline, (Ikar, 2020)
Itálie 1937. Alessandra Marstonová truchlí nad ztrátou svého manžela Anthonyho, když zjistí, že zdědila rodinné sídlo svých předků - vilu Duranteových skrytou hluboko v kopcích malebného Toskánska. Touha po novém začátku ji přiměje opustit i s dcerou Dianou domov v Londýně a vydat se vstříc druhé šanci. V neznámém prostředí a s novým jménem. Před blížící se válkou se vila stává nejprve domovem samotné Alessandře, její rodině a přátelům a poté i všem, kteří se potřebují ukrýt. Do toho vstoupí Davide, mladý muž, který skrývá pravdu o tom, kým doopravdy je, a Diana začne hledat svou lásku tam, kde jí to zdravý rozum v této nelehké době vymlouvá. Doma v Británii mezitím vypukla válka a Alessandřin syn Robert, který s ní v touze dokončit školu neodcestoval do Itálie, se upíše vlasti jako stíhací pilot Royal Air Force. Osud jej však zavádí na starý kontinent, kde má sehrát klíčovou roli při osvobozování Itálie svírané fašismem. Díky své statečnosti se brzy stane pro Spojence nepostradatelným a v hlubokém utajení musí čelit nebezpečí většímu, než si kdy dokázal představit. Všude zuří válka a rodinu Duranteových potkává láska i radost, ztráta i nenávist. Kdo zůstane naživu, až chvíle utrpení a bezpráví pominou?