Rodinný hotel: Dny rozhodnutí - Grünigová, Michaela (Euromedia Group, 2023)
Závěrečný díl rozsáhlé ságy o hoteliérské rodině Kuhlmannových v německých lázních Heiligendamm.Baltské moře, rok 1935. Hotel Palác Heiligendamm navštěvují nyní zcela jiní hosté: zasloužilí nacističtí přívrženci a špičky NSDAP, mezi nimi i Hitler a Goebbels. Jsou to těžké časy pro Elisabeth a její dceru Julii, která teď pracuje v rodinném hotelu jako zástupce již třetí generace. V Hitlerově doprovodu je i šarmantní Hugo, dobrodruh a jeden ze dvou mladých mužů, kteří se ucházejí o Juliino srdce. Její strýc Paul bojuje s těžkými pochybnostmi, rozerván mezi láskou a morálkou se odhodlává k osudovému kroku.