Nové příběhy se šťastným koncem: Popletený ježeček - Horová, Ladislava (Fragment, 2023)
Sourozenci Adam a Barča tráví prázdniny na letním táboře ochránců přírody. Během noční bojovky objeví Adam ježka uvízlého v plechovce. Nedokáže mu sám pomoct, proto se obrátí na jednoho z vedoucích, který pracuje v záchranné stanici. Když na podzim děti najdou na parkovišti maličkého ježka, který by venku patrně do jara nepřežil, už vědí, na koho se obrátit o radu. Dokážou sourozenci připravit ježka na zimu? Vrátí se oba ježci do volné přírody?