Hamlet, kralevic dánský - Shakespeare, William (Československý spisovatel, 2018)
Jedna z nejslavnějších Shakespearových tragédií v překladu Erika Adolfa Saudka. Příběh o sebezničující pomstě dánského prince se dočkal mnoha divadelních i filmových zpracování