Klub Klikařů: Prokleté Velikonoce - Matějka, Vít Martin (Fragment, 2023)
Další kniha série dobrodružných příběhů party kamarádů.Jaro je v plném proudu. Příroda ožívá, nad Plzní se však stahují temná mračna a Velikonoce tentokrát nebudou svátky klidu a míru. Nikdo ve městě už si není jistý bezpečím, ale ani soukromím. Může za to nová mobilní hra, která všechny pobláznila? Propadl jí i Jirka. Šárka s nikým nemluví a Lukáš se dál zabývá jen vysílačem na Krkavci. Vysílač však není jedinou cestou, jak ovládnout dav.