Detektiv Lišák: Zápas s nebezpečím - Frost, Adam (Nava, 2017)
Detektiv Lišák Vilda jako hrdina nové série příběhů pro dětské čtenáře. Lišák Vilda putuje po stopách odcizeného obrazu z pařížské galerie až do moskevských paláců. Medvěd Dimitrij Gotabotomič však dělá, co může, aby Vildu zmátl. Zdá se, že obraz má mnohem větší důležitost, než se původně zdálo. Ale Lišák Vilda si ví rady - a dokáže řešit případy v rekordním čase!