Bouře - Ohlssonová, Kristina (Kniha Zlín, 2022)
Stockholmský finančník August Strindberg se rozhodl pověsit kariéru na hřebík a otevřít si vetešnictví. Jenže s jeho příjezdem do ospalé pobřežní vesničky jako by idyla skončila - zmizí oblíbená místní učitelka. Policie v čele se sympatickou Marií Martinssonovou prohledává okolí a atmosféra mezi starousedlíky houstne..