Kdo ti píše? - Čechová, Dagmar Digma, 1975- (Moravská Bastei MOBA, 2023)
Romantická dovolená v kulisách řeckého ráje měla vztah Daniela a Šárky zachránit. Hned druhý den je však zaskočí zpráva o podivném dopisu, který na Daniela čeká na poště. Týden milostného sbližování se tak změní v tíživé čekání na rozuzlení záhady. Kdo a proč dopis poslal, když Daniel jakékoli vazby na místo odeslání popírá? Může mu Šárka po všem, co je potkalo, ještě věřit? Otázky bez odpovědí jitří nezhojené rány a prohlubují mezi partnery propast. I když byli oba rozhodnuti o společnou budoucnost bojovat, najednou začínají vidět sami sebe v jiném světle.