Bob a Bobek na cestách - Jiránek, Vladimír (Albatros, 2015)
Jednoho večera, zrovna když se králíci Bob a Bobek uložili ke spánku, jejich klobouk se i s nimi zatočil a rozletěl se do světa: z Třeboně do Afriky a pak ještě dál! A od té doby jsou Bob a Bobek na cestách... Pokračování příběhů Boba a Bobka patří k oblíbeným večerníčkům.