Dogman - Pilkey, Dav (Euromedia Group, 2019)
Hrdina s psí hlavou se představuje ve světově proslulém komiksu! Přichází nový obranář zákona a mstitel pes-práví. Má srdce hrdiny, silné paže, bystrý rozum a hustou srst. Dokáže zatočit se zločinem ve svém rodném městě? Překoná nástrahy svých nepřátel i nelibost popudlivého velitele? Zvládne ovládnout svou nezkrocenou povahu? A blechy? Slavný tvůrce komiksových příběhů Dav Pilkey přináší novou sérii o Pesodlakovi, která se usídlila na předních místech v žebříčcích neprodávanějších knih