Horseland: Hrozná pravda - Moranová, Martha (CooBoo, 2013)
Nedorozumění a pomluvy dokáží hrozné věci. Na vlastní kůži se o tom přesvědčí Molly, která se ocitne v nemilosti celého ranče. Dokáží se dívky opět skamarádit před důležitou soutěží? A nejsou nakonec jejich koně rozumnější než ony samy?