Když tě zasáhne láska: Kniha pro zamilované holky - Ljubenović, Bojan (Ottovo nakladatelství, 2021)
První láska je jako písemka z matematiky. Objeví se, když ji nejméně čekáš. Nedopusť, aby tě překvapila a přepadla nepřipravenou. Přečti si tuto knihu a dozvíš se, jak čelit všem milostným nástrahám