Vlčí dívka: Ztracena v divočině - Do, Anh (Grada Publishing, 2023)
Gwen naštěstí v lese narazí na smečku psích zatoulanců vedenou vlčím štěnětem Holčičkou. Dívka si se zvířaty vytvoří pevné pouto. Ale přestože je láska a oddanost její náhradní rodiny velká, stesk po rodičích a sestře Gwen donutí, aby se i se svými zvířecími parťáky pokusila o návrat mezi lidi.