Sráz - Goacher, Lucy (Kalibr, 2023)
Všichni říkají, že Poppy skočila. Že si moje krásná, kreativní sestra vzala život. A já si myslím, že mají pravdu. Až do dne, kdy si promluvím s Danielem. I jemu totiž všichni tvrdí, že jeho sestra skočila. Jenže on má důkaz, že ji někdo strčil. A pokud je to pravda, musím se sama sebe ptát: Mohlo se totéž stát i Poppy? Volala mi těsně před smrtí, aby se rozloučila, nebo abych ji zachránila? Byla na tom srázu opravdu sama?