To nejhorší v nás - Dominová, Viktória (Naše rodina, 2023)
Učitelka Soňa a psycholog Ivan. Oba si s sebou nesou bolestivá zklamání z minulosti a svá srdce uzavřeli před láskou. Když se však jednoho dne neplánovaně setkají, přeskočí mezi nimi nečekaná jiskra, které se ani jeden z nich nebrání. Nad jejich vztahem se ale od začátku vznáší stín závisti a intrik. Ivan se navíc v práci střetává s klientem, který k němu není upřímný a dlouho skrývá svou pravou tvář. Ivanovi blízcí brzy čelí smrtelnému nebezpečí a on sám se ocitá v pasti, ze které není úniku. Klienta, bohužel, nezavazují žádná pravidla. Dokázal by se uchýlit i k vraždě?