Mluvíme v bublinách - Smolíková, Klára (Milan Jarolím - Plivníci, 2022)
Metodická příručka pro rozvoj komiksového tvoření. Obsahuje celkem třicet dva pracovních listů, které provedou zájemce o komiks jednotlivými kroky: od typů bublin po šrafování či zvukové efekty.