Bezpečně na cestách necestách - Kulich, Miroslav; Kubík, Martin (MP-Studio, 2016)
Kniha, která vám pomůže seznámit se s dopravními prostředky, naučíte se jezdit na skateboardu a v případě úrazu poskytnout základní první pomoc. Zažijete mnoho příhod, někdy zábavných, jindy vážných, díky kterým se naučíte, že také doprava má svá pravidla.