Medvídek Pú - obrazový průvodce - Hester, Beth Landis (Egmont, 2011)
Medvídek Pú se musí věnovat velmi důležité věci, kterou je potřeba udělat, musí najít nový ocásek pro svého kamaráda Ijáčka. Seznamte se s Púovými kamarády a prozkoumejte obrovský Stokorcový les, ve kterém zvířátka bydlí.