Pojďte s námi do přírody - Laceyová, Molly (Perfekt, 2008)
Hlavní hrdinové Terezka a Adam vás pomocí interaktivních her provedou přírodou kolem farmy, kde se seznámíte se všemi jejími obyvateli i rostlinami. Prostřednictvím této publikace se děti lehce a aktivně naučí poznávat přírodní jevy v různých ročních obdobích a rozeznávat různé druhy ptáků a brouků. Dostanou odpovědi na otázky, jak si zvířátka hledají potravu, co je opylování, představí se jim celý vodní svět v našich řekách a rybnících. Zabaví se při poučných návodech, jak připravit krmivo pro ptáčky, jak lisovat květiny či obkreslit kůru stromu, jak se sází semínka, jak přilákat mravence a ptáčky, dokonce můžete s dětmi pozorovat, jak si žížaly hloubí tunely v zemi