A tak si tady žijeme - Čech, Petr (Laguna, 2023)
Pohled na současný obraz míst a lidí na Křivoklátsku, které Ota Pavel miloval. Připomínku na tvorbu a život Oty Pavla přináší Petr Čech, který žije v kraji mezi Šlovickým a Nezabudickým mlýnem.