Od venuše po atomy - Chmelařová, Veronika (CPress, 2022)
Chcete dětem ukázat, že umění nemusí být nuda a porozumět mu může úplně každý? Tohle dobrodružství z prostředí výtvarné tvorby zaujme i uměleckými díly nepolíbené čtenáře a stane se skvělou pomůckou pro každého rodiče nebo učitele. Věstonická venuše, Krumlovská madona, portrét Rudolfa II. i divoce rostoucí socha z balónů – to jsou jen některá z děl českého umění, která ohromila celý svět. Poznejte je ze všech stran!