Dobrodružství Rockyho & Terky - Nikkarin (Labyrint, 2022)
Souborné vydání dobrodružných příběhů Rockyho a Terky, které znají čtenáři z časopisu Raketa.Rocky a Terka zažívají bláznivá dobrodružství na zemi, ve vodě i v dalekém vesmíru. Čekají vás nejen vodníci, mimozemšťané, roboti, alternativní reality, strašidla i fantastické vynálezy, ale především spousta zábavy.