Hubert & Hugo 2 - Nikkarin (Labyrint, 2022)
Hubert a Hugo jsou horolezci, které můžete znát ze stránek časopisu Čtyřlístek. Oba mají pro strach uděláno a ať zamíří kamkoli, dobrodružství si je vždycky najde. Společně s nimi navštívíte záhadná místa, zažijete napětí a odhalíte nejedno tajemství. Hrozivé laviny, strašidelný hotel, filmové natáčení, horské opice i vynalézaví padouši – to vše a ještě více v 11 výpravných komiksových příbězích. Pokračování úspěšné série.