Andělský strom - Riley, Lucinda (Víkend, 2023)
O vánočních svátcích se na starobylém Marchmontském panství setkává širší rodina. Poprvé po dlouhé době tam se svým přítelem z mládí Davidem přijíždí i stárnoucí Greta, která v důsledku tragické nehody před dvaceti lety ztratila paměť. Při osamělé procházce zasněženou krajinou zabloudí až ke stromu, pod nímž se skrývá hrob malého chlapce. Nápis na zvětralém náhrobku na ni působí jako katalyzátor a Gretiny vzpomínky se začínají pozvolna vracet. S Davidovou pomocí si postupně skládá jednotlivé střípky mozaiky, tvořící nejen její příběh, ale hlavně příběh její jediné dcery, půvabné Chesky, která se s matčiným přičiněním proslavila jako obdivovaná dětská hvězda. Její filmová kariéra se stala jedinou náplní Gretina osamělého života, a dívčino dospívání pak bylo pro matku i dceru krutou zkouškou, v níž nakonec obě drasticky selhaly...