Podnikavá dívka - Ware, Ruth (Mystery Press, 2023)
Hanna poznala April během studií na Oxfordské univerzitě. Bystrá, akční a bohatá, ale také zlomyslná dívka Hannu okamžitě okouzlila nejen svým sebevědomím, ale i oslnivým životním stylem horních vrstev. Ještě s hrstkou dalších studentů - Willem, Hughem, Ryanem a Emily - pak tvořili nerozlučnou partu alespoň dokud Hanna na konci prvního ročníku nenašla April mrtvou. O deset let později John Neville, oxfordský vrátný odsouzený za Aprilinu vraždu, umírá ve vězení, a Hanna se konečně chystá na dávné trauma zapomenout. Jenže současně vyplouvá na světlo zcela nová skutečnost, možná svědčící o Nevillově nevině, a s ní i hrozivá myšlenka: pomohla tenkrát Hanna usvědčit nepravého?