Kapitán Bombarďák a útok mluvících záchodů - Pilkey, Dav (MagicBooks, 2017)
George a Harold se vracejí! Posledně zhypnotizovali ředitele Kruppa, aby uvěřil, že je Kapitán Bombarďák. Teď omylem oživili tu nejnechutnější, nejnebezpečnější nestvůru, jakou si kdo dovede představit - Turbozáchod 2000. Zachrání někdo školu před útokem děsivých mluvících záchodů? Dávejte pozor, bombarďáky se vracejí! Série Kapitán Bombarďák (2)