Kapitán Bombarďák a zloba zlé Zařezávačky - Pilkey, Dav (MagicBooks, 2018)
Pro George a Harolda je to týden jako každý jiný. V?era zjistili, že propadnou. Dnes stvo?ili strašn? zlou a supermocnou p?íšeru, která je rychlejší, chyt?ejší a zlejší, než co kdy kdo na sv?t? spat?il. Zlá Za?ezáva?ka chce ovládnout sv?t. a za?ízne spodky každému, kdo se jí postaví do cesty - v?etn? Kapitána Bombar?áka! ?eká naše hrdiny zkáza z rukou mocné a zlé Za?ezáva?ky?