Vánoční přání - Schaler, Karen (Baronet, 2023)
Vánoční romance pro ženy. Libby plánuje strávit Vánoce o samotě, tajuplná vánoční pohlednice jí však pomůže najít rodinu, o níž dosud nic netušila, a lásku, kterou nečekala... Libby si přeje k Vánocům jediné - aby už bylo co nejdřív po nich. Ztratila mámu, posledního člověka, který jí z rodiny zbyl, a zoufale se snaží zachránit rodný dům, a tak nemá na Vánoce ani pomyšlení. Dvacet let staré vánoční přání adresované její mámě ji však zavede do zasněženého městečka Holly Peak. Dávné rodinné tajemství jí zde pomáhá odhalit pohledný Adam Thompson. V městečku se svéráznými vánočními tradicemi se Libby za zvuků koled navěky změní celý život. Nakladatelská anotace