Spiknutí u Ďáblovy skály - Brezina, Thomas, 1963- (Klub Tygrů, 2023)
Tygří parta řeší další záhadu. Kniha obsahuje lupu, s níž se čtenáři mohou stát účastníky pátrání. Pobyt v horách se pro Biggi, Luka a Patrika změní v nebezpečné dobrodružství. Když se ochránci práv zvířat, kteří hlídají orlí hnízda před vykradením, stanou terčem útoků záhadných maskovaných postav a útoku se obává i největší hotel ve městě, začnou mít kamarádi z Klubu Tygrů hrozivé podezření. Nakladatelská anotace. Kráceno