Námi to začíná - Hoover, Colleen, 1979- (Ikar, 2023)
Tam, kde skončil epilog bestsellerového fenoménu Námi to končí, pokračuje kniha Námi to začíná. Lily dostala od života druhou šanci na pravou lásku, ale její žárlivý exmanžel jí to příliš neusnadňuje. Lily se po rozvodu snaží vycházet s bývalým manželem Rylem co nejlíp, aby se oba mohli podílet na výchově téměř roční dcerky Emerson. Poté, co se na ulici náhodou setká s Atlasem a nechá se od něj pozvat na rande, se věci začínají komplikovat. Atlas Corrigan je jediný muž, kterého Ryle v blízkosti své bývalé ženy a dcery bude vždycky nesnášet. A Lily si až moc dobře uvědomuje, že ačkoli už nejsou manželé, bude Ryle součástí jejich životů už napořád. Nakladatelská anotace. Kráceno