Příběhy vánočních skřítků : 24 pohádek pro vánoční čas - Uebe, Ingrid, 1932-2018 (Fragment, 2023)
24 příběhů a básniček o skřítcích na předvánoční čas. Po roce je tu opět advent a vánoční skřítci mají napilno. Čeká je dvacet čtyři dnů plných radosti i napětí. Musí připravit všechny dárky ze seznamu dětských přání, který jim byl právě doručen. Nakladatelská anotace. Kráceno