Kočička Hamley a první sníh - Paul, Sandra J., 1972- (Fragment, 2023)
Dobrodružství malé kočičky, která rozumí řeči lidí. Tentokrát prožívá své první Vánoce. Jednoho zimního dne se kočička Hamley probudí do světa zachumlaného pod sněhovou přikrývkou. Radost z prvního sněhu umocní setkání s kouzelnou bytostí, která jí splní vánoční přání. Jako mávnutím proutku se Hamley ocitne na louce za domem, která vypadá jinak než obvykle. Nakladatelská anotace. Kráceno