Bing - pohádky před usnutím - Sikora, Roman (Egmont, 2023)
Tři milé příběhy o Bingových každodenních příhodách plných zajímavých novinek a událostí ukolébají vaše dítě ke spánku. Společné čtení dodá rituálu před spaním výjimečnou atmosféru!