Na minutku o mašinkách : Krátké pohádky na dobrou noc - Zajícová, Veronika (Fragment, 2023)
Třináct krátkých pohádek na dobrou noc pro malé i velké milovníky železnice, vlaků a lokomotiv! Zachumlejte se do peřin a užijte si pohádkové dobrodružství, které vás povozí po kolejích, a nejen to. Jak to dopadlo s mašinkou, která uvízla v tunelu? Kdo pomohl vláčku, který nemohl uvézt těžký náklad? Proč byla malá lokomotiva smutná? Nevíte? Tak se rychle dejte do čtení.