Dívky ve sněhu - Green, Stacy (Mystery Press, 2023)
THRILLER PLNÝ NEČEKANÝCH ZVRATŮ, ZE KTERÉHO VÁS BUDE MRAZIT POD KŮŽÍ... ***** V odlehlých polích minnesotského městečka Stillwater byste mohli křičet celé dny, ale nikdo by vás neslyšel. Když jsou tedy ve sněhu nalezena těla patnáctiletých dívek Madison a Kaylee, agentka FBI Nikki Huntová nepochybuje, že za vraždami stojí někdo z místních. Někdo, kdo věděl, kam je schovat, aby je nikdo nenašel. ***** Nikki se do rodného města vrací po dlouhých dvaceti letech. Poprvé od doby, kdy jako šestnáctiletá identifikovala Marka Todda jako vraha svých rodičů. Skutečnosti, které čerstvě vypluly na světlo, by však mohly stav věcí zvrátit. Mark žádá o obnovení procesu a jeho bratr Rory naléhavě prosí Nikki, aby si prošla nové důkazy. ***** Nikki ví, že vražda dívek má přednost, ale Rory ji zviklá natolik, že začne pochybovat, zda kdysi věřila těm správným lidem. Může existovat spojitost mezi smrtí Madison a Kaylee a jejích rodičů? A dokáže se vypořádat se svou minulosti dřív, než zemře někdo další?