Lovcův úplněk - Stabenow, Dana (Mystery Press, 2023)
KATE SHUGAKOVÁ BOJUJE O PŘEŽITÍ V HLUBOKÝCH LESÍCH, KDE NĚKDO LOVÍ VÍC NEŽ JEN DIVOKOU ZVĚŘ... ***** S podzimem přichází lovecká sezona a s ní se na Aljašku sjíždějí lovci z celého světa. Někdo by rád získal losí paroží, někdo medvědí kůži… Někteří jsou však spíš než zvěři nebezpeční sami sobě, protože skoro nerozeznají jeden konec pušky od druhého, což je přesně případ skupinky německých turistů, které divočinou provází Kate Shugaková a její přítel Jack. ***** Jenže ne všechno jsou nevinné hry. Tragická smrt jednoho z účastníků výpravy je totiž jen prvním záchvěvem, který strhne lavinu. S tím, jak se z mlhy vynořují další a další těla, si Kate uvědomuje, že divoká zvěř není to jediné, co někdo v hlubokých lesích loví, a firemní výlet se rychle mění v drsný boj o přežití. ***** Kate brzy zůstává sama, promoklá, hladová a zraněná. Přesto v sobě musí najít sílu postavit se svým pronásledovatelům a zachránit, co se dá. Průvodkyně se tentokrát stává lovcem…