Olívie - Keleová - Vasilková, Táňa (Noxi, 2023)
Olívie, mladá hrdinka tohoto příběhu, miluje housle a svou rodinu. Touží po klidném životě, v němž by se mohla věnovat hudbě a sama sobě. Život je však složitý a ne vždy se nám podaří splnit si své sny. Olívie se potácí v problémech, které ji připravují o úsměv, ale situace, které ji hřejí u srdce, jí dodávají víru a sílu pokračovat. A protože osud je nevyzpytatelný, připlete se jí do cesty někdo, kdo ji zahrne laskavostí a pochopením.