Deník malého poseroutky: Škola na odstřel - Kinney, Jeff (CooBoo, 2023)
Pro Grega Heffleyho zatím škola nebyla právě procházkou růžovým sadem. Když tedy hrozí uzavření rozpadající se budovy, nijak zvlášť ho to netrápí. Jenže pak se ukáže, že by mohl skončit v jiné škole než jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson, a to úplně mění situaci. Dokážou Greg a jeho spolužáci zachránit svoji starou školu dřív, než se její brány definitivně uzavřou?